Belangstellenden kunnen zich tot en met 19 januari 2020 via de onderstaande link inschrijven. Dat geldt ook voor journalisten die (nog) niet op onze mailinglijst staan; zij kunnen zich eveneens via onderstaande link registreren.

De journalisten die al in ons bestand staan, ontvangen maandag 16 december 2019 een persoonlijke uitnodiging via de mail. 

Voor nabestaanden, procespartijen, procesdeelnemers en binnen- en buitenlandse waarnemers geldt een separate inschrijvingsprocedure. De betrokkenen worden hierover via de gebruikelijke kanalen geïnformeerd.

De volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen is voor de rechtbank Den Haag niet bepalend. Na het verstrijken van het inschrijftermijn van 19 januari 2020 gaat de rechtbank Den Haag over tot toewijzing van de beschikbare plaatsen, als daar aanleiding voor is. 

Let op: om op zittingsdagen toegang te krijgen tot het Justitieel Complex Schiphol is een bevestiging van aanmelding vereist. Zonder aanmeldingsbevestiging kunnen wij geen toegang verlenen.

Ga via deze link naar ons registratiesysteem