Gereserveerde zittingsdagen blok 10

Zittingsblok 10 bestaat uit 1 en 2 november 2021, 8 en 9 november 2021 en 15, 16 en 17 november 2021. Vanaf dinsdag 12 oktober 2021 kunt u zich aanmelden via het registratiesysteem. Zittingsdagen kunnen door omstandigheden worden ingekort, verplaatst, aangehouden of zelfs worden afgelast.

Gereserveerde zittingsdagen 2021

Accreditatie

Zittingszaal D in het JCS is de zittingszaal waar de rechtbank deze strafzaak behandelt. Deze zaal biedt plaats aan alle partijen die een vaste rol hebben in het strafproces, maar is niet groot genoeg om aan alle belangstellenden en media een plek te bieden.
Als u naar JCS komt, neemt u tijdens de zitting plaats in een aparte zaal die exclusief voor belangstellenden is ingericht. U kunt hier via een liveverbinding zien en horen wat er gebeurt in zittingszaal D.

Aanmelden

Mocht u voor een plaats in aanmerking willen komen dan kunt u accreditatie aanvragen via de onderstaande button 'Aanmelden". Zonder uw aanmelding bent u niet geaccrediteerd en kunt u de strafzaak niet bijwonen.

Aanmelden

Coronamaatregelen

De Rechtspraak volgt de lijn van het kabinet als het gaat om de coronamaatregelen. Dat betekent dat vanaf 25 september 2021 ook binnen de rechtbanken de anderhalvemeternorm is komen te vervallen. Een bewijs van vaccinatie, test- of herstelbewijs is niet verplicht. Wel zal er in de gebouwen nog gebruik gemaakt worden van spatschermen, looproutes en blijven andere basisregels (handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven bij klachten) voorlopig nog gelden. Uiteraard is het proces voor iedereen te volgen via de livestream. Indien de coronamaatregelen door de overheid en de Rechtspraak worden aangescherpt en dit gevolgen heeft voor uw inschrijving, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.