Verslaglegging zitting
De zittingen van de rechtszaak MH17 vinden plaats in het Justitieel Complex Schiphol (JCS). Tijdens zittingsdagen (met uitzondering van maandag 23 maart) is het als journalist mogelijk om in het JCS aanwezig te zijn. Journalisten kunnen de zaak volgen in het perscentrum en in de zittingszaal. Het perscentrum biedt plaats aan 500 personen. U kunt hier een beeldregistratie bekijken die dusdanig is dat het voor u zo veel mogelijk lijkt alsof u zelf in de zittingszaal bent. De rechtbank Den Haag zorgt hiervoor omdat de zittingszaal onvoldoende plaats biedt voor alle belangstellende journalisten.

De toegangverlening tot het perscentrum en de zittingszaal verloopt via accreditatie. Meer informatie hierover vindt u op de pagina bijwonen.

Actueel
Bekijk de pagina Actueel voor nieuwsberichten.

Zittingsdagen

De planning van zittingsdagen vindt u bij 'over de rechtszaak'.

Contact
Neem voor vragen contact op met de rechtbank Den Haag, afdeling communicatie MH17, telefoonnummer 088 361 17 11, e-mail mh17@rechtspraak.nl 06 52 83 05 31.

Heeft u vragen over het accreditatieproces, dan kunt u contact opnemen met het team communicatie van MH17 via het e-mailadres registration.courtmh17@rechtspraak.nl.