Bezoekadres

Duizendbladweg 100
1171 VA Badhoevedorp

Plan uw route met Google Maps >

Let op: het kan zijn dat een navigatiesysteem een route aangeeft via de Sloterweg. Dit is niet mogelijk, want de weg is gesloten in beide richtingen. Het JCS is bereikbaar via de Loevenstijnse Randweg.

Parkeren

U kunt parkeren op het bezoekersgedeelte van het parkeerterrein van het JCS (€ 2,50 per uur, uitsluitend PIN-betalingen zijn mogelijk).

Wij verwachten dat beide parkeerterreinen snel vol zijn. Borden langs de toegangswegen gaan aangeven wanneer u vriendelijk verzocht wordt te parkeren op P3. Eenmaal op het parkeerterrein wordt u door parkeerwachters doorverwezen naar een hoek van het terrein, daar is tijdelijk een in- en uitgang gemaakt (tegenover de AH pick-up point). Bij de uitgang ontvangt u een uitrijkaart. Vanaf P3 volgt u te voet de borden naar JCS. Het is een wandeling van ongeveer 12 minuten.

Een andere optie is om uw auto te parkeren op P1 en met bus 185 naar JCS te reizen. Dus bus stopt bij een tijdelijke halte, ongeveer 100 meter lopen vanaf de hoofdingang.

Openbaar vervoer

Bus 185 rijdt vanaf Schiphol Plaza halte B15 in circa 8 minuten rechtstreeks naar het JCS vice versa. De bus stopt en vertrekt direct voor de hoofdingang van het JCS. Deze bus rijdt in de spitstijd 4 maal per uur. Op 9292.nl en www.connexxion.nl kunt u uw reis plannen.

Ophalen en brengen

Voor de hoofdingang is een plek waar u snel in- en uit kunt stappen. Het is verboden om daar langer stil te staan.